Solana Nedir? SOL Nedir?

Solana Nedir?

Solana Nedir, Sol Coin popüler kültürde Ethereum katili olarak bilinmektedir. Proje 2017’de çalışmalara başlarken Mart 2020 tarihinde ise resmi olarak hayata geçirilmiştir. Hayata geçtikten kısa süre sonra kripto para borsası olan Binance 9 Mart 2020 tarihinde işlem arzına sunmuştur. Resmi sitesi solana.com

Solana Madenciliği Nasıl Yapılır?

Solana madenciliği asic minner ile donatılmış sunucular ile yapılmaktadır. Diğer kripto para yazılımları gibi ekran kartı, işlemciler ile yapılmamaktadır. Asic minner ile donatılmış sunucuları belli bir miktar karşılığında bu işlemi yapan firmadan elde edebilirsiniz.

solana nedir

Solana Geleceği Nedir?

Solana piyasaya arz edildikten sonra popüler kripto paralar arasında kendine yer bulmuştur. Her geçen gün artan yatırımcı ve yatırımcı firma sayısı ile müşterilerine para kazandırmaya devam etmektedir. Fakat henüz herhangi bir firma ödeme yöntemi olarak Solana Coin’i kabul etmiş bulunmamaktadır. Solana’nın rakibi olan Ethereum saniyede 30 Bin işlem yaparken Solana saniyede 50 Bin işlem yapmaktadır.

Solana Coin Borsaları Hangileridir?

Solana coin çıktığından itibaren Binance’de listelemeye alındı. Binance dışında Tokocrypto, OKEx, FTX gibi önemli kripto borsaları da bu genç kripto parayı benimsemiş gözüküyor.

solana binance

Önemli Uyarı: Bu makale üzerinde bulunan açıklamalar kullanıcılara bilgi vermek amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyelerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği yatırım kurumlarından yapınız.

Kripto para makalelerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Ağustos 27, 2021

Chiliz Nedir? CHZ Nedir?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir