Kirala Senin Olsun

Kirala Senin Olsun Nedir?

Kirala Senin Olsun, Kiraladığınız Fiziksel Sunucunun üstüne cüzi miktar eklenerek belirli bir vade sonunda size ait olmasıdır. Bu süreç boyunca sözleşmeler üzerinde değişiklikler bulunmakla birlikte Sunucu Barındırma, Donanım Desteği, Teknik Destek gibi veri merkezi hizmetleri de içermektedir. KSO hizmetinde kiralama süresince kullanım yapabilirsiniz. Son zincir olan müşterilere kiralayabilir veya sanallaştırma yardımı ile bölerek kiralamalar yapabilirsiniz. Kirala SO hizmeti süresi dolduğunda cihaz sizin olacağı için sunucu barındırmaya devam edebilir, satışa çıkarabilir veya farklı bir veri merkezinde barındırma yapabilirsiniz.

Kirala Senin Olsun Avantajları

KSO Avantajlarından en önemlisi kiralayarak sunucu sahibi olmaktır. Fiziksel Sunucu üzerine eklenecek son derece düşük bir ücret ile birlikte 12 Ay, 24 Ay sonra cihaz size ait olmaktadır. Türkiye üzerinde arızası olmayan donanımların değerleri kendini korumaktadır. Fiziksel Cihazı son derecede temiz kullanım sonrasında değer kaybı olmadan satışa çıkarabilirsiniz.

Diğer Avantajları ise KSO sözleşmesi aldığınız dönemi kapsamaktadır üzerinde herhangi bir faiz işlemez satın aldığınız aynı fiyattan ödemeye devam edersiniz.

Aynı zamanda sunucunuz üzerinde tam hakimiyetiniz olur. Fiziksel Sunucu üzerinde yapamayacağınız değişiklikleri, donanım eklentilerini KSO üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

kirala senin olsun

Kirala Senin Olsun Sunucu

Fiziksel Sunucunun aynısıdır. Tek farkı vade süreci sonrasında size ait olmaktadır. Sözleşme ile yapılan KSO Sunucu resmi kanallar üzerinde de size ait olmaktadır.

Kirala Senin Olsun Barındırma

Normal Rack kabinlerde barındırması yapılabilmektedir. Cihazınız 1U Barındırma veya 2U Barındırma üzerinde Rack Kabine yerleştirilir. Bu kabinlerde stabilite ve 7/24 aktiflik göz önünde bulundurulduğundan dolayı cihazın ısınmalarına karşı basınçlı hava akışı sağlanan odalar olmaktadır. Aynı zamanda Çift PSU ile Jeneratör ile yedeklenmektedir. Sözleşmenize göre Donanımsal Firewall üzerinde de cihazınızı dışarıdan gelen saldırılara karşı koruma sağlanmaktadır. KSO vadesi dolduğu taktirde WebHostingDünyası kabinlerinde bırakabilir veya farklı bir kabine kargolayabilirsiniz. Fakat Vade sonunda sizlere sunulan cazip barındırma teklifleri ile en mantıklısı aldığınız yerde bırakmaktır.

Kirala Senin Olsun Sanallaştırma

VMWare ESXi veya Proxmox kullanarak satın aldığınız KSO cihazlarını sanallaştırabilirsiniz. Kaynak tüketiminiz olduğu sürece bölme işlemi yaparak kullanım yapabilirsiniz. Satışını sağlayabilirsiniz aynı zamanda anlık takip size ait olacağı için olumsuz durumlarda ani müdahale imkanınız olacaktır. VMWare ESXİ veya Proxmox kurulumunu satın aldığınız firmadan kurulumunu talep edebilirsiniz. VMWare ESXi kullanımı son derecede kolay ve ara yüzü basittir.

kirala senin olsun barındırma

Kirala Senin Olsun Nasıl Yapılır?

KSO, Kiralamak son derecede kolaydır. Bizim önerimiz bu işlerde özel departmanı bulunan Web Hosting Dünyasıdır. WebHostingDünyası Kirala Senin Olsun hizmet sayfasından kendinize uygun fiyat / performans ürünlerini seçebilirsiniz. Eğer özellikler yetersiz gelir ise Destek Departman veya Whatsapp numarası üzerinden iletişime geçerek rakipsiz fiyat teklif alabilirsiniz. Satın alım sonrasında sözleşme şartlarını inceleleyebilirsiniz. Ödeme sonrasında istediğiniz özelliklerde fiziksel sunucu 1 gün ila 3 gün içerisinde tedarikçiden talep edilerek size özel hazırlanır. Size özel KSO hizmeti kodu ve cihaz resimleri gönderildikten sonra teslimatı sağlanır. Sizlerin yapması gereken tek şey arkanıza yaslanıp bu işlem yapılırken beklemektir. KSO şu an Fiziksel Sunucu Satın Al konusunda en uygun ödeme planlarıdır. Hemen Kirala Senin Olsun Hizmeti almak için iletişime geçin. https://webhostingdunyasi.com/kirala-senin-olsun

Eylül 28, 2022

Ping Nedir?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir