En Ucuz Domain, En Ucuz Alan Adı Firmaları

Bu makalemiz üzerinde en ucuz domain satışını yapan firmaları listeleyeceğiz. Listemizde yer alan firmalar makalemizi yayınladığımız sırada indirimlerine devam etmektedirler. Satın almadan önce tekrar kontrol ediniz. Alan adının ne işe yaradığını önceki makalemizden öğrenebilirsiniz.

en ucuz domain

Yerli en ucuz domain sağlayan firmalar,

TurkTicaret.Net (.Com Alan Adı 43.99 TL)

1999 senesinde kurulan TurkTicaret.Net merkez ofisi Bursa şehrinde bulunmaktadır. 1999 senesinden beri geliştirdiği teknolojilerden yanı sıra müşteri dostu olması tercih edilmelerinin sebeplerinden biridir. Son günlerde yaptığı kampanyalardan biri ise ilk defa firmanın müşterisi olan kişilere .Com ilk domain alımını 43.99 TL olarak müşterilere sağlamak. Aynı zamanda Öğrencilere sağladığı ücretsiz hosting de bulunmaktadır.

Guzel.Net.TR (.Com Alan Adı 58.88 TL)

Hızlı teknik desteği sayesinde son senelerde öne çıkan Güzel.Net.TR’nin bünyesinde bu seneden itibaren 136727 Aktif Web Sitesi, 71943 Alan Adı ve 1049 Aktif sunucu bulunmaktadır. Guzel.Net.TR ilk kez alışveriş yapacak müşterilerine .Com alan adını 58.88 TL’den sağlamaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için satın almak istediğiniz alan adını sepete ekledikten sonra AAKAMPANYA kodunu kullanmanız yeterli olacaktır.

google domain

GoogleDomain (.Com Alan Adı 75 TL)

Birçok sektörde bulunan Alphabet firması son dönemde GoogleDomain olarak piyasaya girmiştir. Diğer alan adı kayıt firmalarından farkı ucuz olmasıdır. Piyasadaki diğer firmalar kayıtlarda sadece bir kez indirim sağlarken GoogleDomain’den satın aldığınız her domain 75 TL olarak satın alınmaktadır. Aynı zamanda ilk defa satın alacak müşterilere DOMAINS20 kuponu ile ekstra olarak indirim sağlanmaktadır.

Yabancı en ucuz alan adı sağlayan firmalar,

Nominalia.Com (.Com Alan Adı 1 €)

İspanya merkezli olan firma müşterilerine .Com alan adını 1€ gibi fiyatlara sunmaktadır. Aynı zamanda İngilizce dil desteği olan web sitesi sayesinde dünyadan birçok müşteri barındıran firma müşterilerine 1997’den beri hizmet sunmaktadır. .Com alan adı dışında .Es alan adını ücretsiz olarak sağlayan firma diğer alan adlarında ise ucuz fiyat politikasını sürdürmektedir.

123-Reg.Co.UK (.Com Alan Adı 1,99 €)

2000 senelerinde açılan 123-Reg firması .Com alan adını 1,99 € gibi ucuz bir fiyata sağlamaktadır. Aynı zamanda .Com alan adı dışında diğer alan adı uzantılarında da cazip fiyatlar sağlamaktadır. Projesi olan fakat bütçesi pek olmayan müşterilerin tercihlerinin arasından biridir.

Eylül 29, 2022

Linux Nedir?

Temmuz 28, 2021

Roaming Nedir?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir