SHIBA INU Nedir? DogeCoin Katili Nedir?

SHIBA INU Nedir?

Shiba Inu nedir, Shiba Token Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Geliştiricisi anonim olarak bilinen Ryoshi adlı bir kişidir. Herhangi bir merkezi olmayan Shiba aynı zamanda DOGECoin katili olarak bilinmektedir. DogeCoin sonrasında ortaya çıkan Shiba tedarik ve amaç olarak DogeCoin özelliklerini göstermektedir. Shiba Token’in logosu Shiba cinsi köpekten gelmektedir. Resmi web sitesi shibatoken.com

shiba inu nedir

Shiba Madenciliği Nasıl Yapılır?

Shiba token, Ethereum tabanlı ERC-20 altyapısında hizmet gördüğünden dolayı diğer tokenlerde olduğu gibi madenciliği yapılmamaktadır. Bunun yerine staking adı verilen işlem yapılmaktadır. Staking belli bir miktarı tokenin cüzdanda belli bir süreç ile saklanarak belirlenen faiz oranların uygulanmasıdır. Şu an hali hazırda Binance Borsa’sında Shiba Staking işlemi uygulayabilirsiniz.

Shiba Coin Destekleyen Ünlüler

DogeCoin popülerliğinden sonra ortaya çıkan Shiba kısa sürede yükselerek birçok kesim tarafından tercih edilen bir yatırım oldu. Bu yatırımcılardan bazıları kripto para ile uğraşan ünlülerdir. ShibaCoin satın alıp destekleyen ünlüler arasında Robert Rihmeek Williams’da mevcut. Bu da ne kadar DogeCoin desteklense de DogeCoin katili Shibanın da destek gördüğüne kanıttır.

dogecoin katili shiba

DogeCoin Yıldızı Elon Musk ve Shiba Coin

Son zamanlarda kripto piyasasını manipüle ederek kripto kullanıcılarına ismini duyuran Elon Musk geçtiğimiz aylarda Dogecoin ve birkaç coine desteğini sonlanmıştı. Fakat Haziran ayında Twitter sosyal platform sitesinden atmış olduğu “My Shiba Inu will be named Floki” tweeti sayesinde kısa zamanda Shiba %10 değer kazanmıştı.

ShibaCoin Geleceği Nedir?

Birçok ünlü tarafından ve iş adamı Elon Musk tarafından ismi geçirilen ShibaCoin hakkında bir geleceğin söylenmesi için henüz erkendir. Fakat birçok kripto para birimi gibi Shiba Coin belirli mağazalar tarafından kabul edildiği taktirde popüler coinler arasında olmaya hak kazanacaktır. AliBaba firmasının ShibaCoin’i ödeme yöntemi olarak kullanmayı düşündüğü açıklamasından sonra değeri %40 olarak artmıştı. Fakat Alibaba gibi bir firmanın ödeme yöntemi olarak kabul ederse ShibaCoin, Dogecoin katili olduğunu kanıtlayacaktır.

Önemli Uyarı: Bu makale üzerinde bulunan açıklamalar kullanıcılara bilgi vermek amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyelerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği yatırım kurumlarından yapınız.

Diğer kripto para makalelerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Eylül 14, 2021

THETA Coin Nedir?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir