DirectAdmin Hosting Hesabı Silme

DirectAdmin Hosting Hesabı Silme

DirectAdmin üzerinden süresi dolan müşterilerinin hosting hesabını silebilirsiniz. Hesap silindiği taktirde bütün yetkileri ve içerisinde bilgiler kaldırılmış olacaktır.

Admin panelimize giriyoruz sonra “Hesap Yönetim” sekmesi altında “Kullanıcı Hesaplarına” tıklıyoruz.

directadmin menüleri

Karşımıza gelen sekmeden seçmek istediğimiz kullanıcı hesabını seçiyoruz.

directadmin hosting hesabı silme

Seçtikten sonra karşımıza seçenekler gelecektir. “Sil” butonuna tıklıyoruz.

directadmin hosting hesapları

Kullanıcı silmeye kalktığımızda uyarı çıkacak ve bize kullanıcı hakkında bilgi verecektir. Eğer işleme devam etmek istiyorsanız “Sil” butonuna tıklayınız.

directadmin user silme

Silme işlemini gerçekleştirdikten sonra geri dönüşü olmayacak. Kullanıcı içerisindeki bütün ayarlamalar, dosyalar, DNS ayarları silinecektir. Müşterinin tekrar kullanıcıya erişimi olmayacak.

DirectAdmin panelinizi Türkçeye çevirmek için bu makaleden yararlanabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.