BNB Coin Nedir? Binance Borsası Nedir?

BNB Coin Nedir?

BNB Coin nedir, birçok kripto yatırımcısının kullandığı Binance borsasının çıkarmış olduğu bir para birimidir. Binance Coin kısaltması BNB olarak geçmektedir. BNB Coin 3 Temmuz 2017 senesinde piyasaya sürülmüştür. İlk çıkışta toplam arz olarak 100.000.000 BNB piyasaya sürülmüştür. Aynı zamanda resmi web sitesi binance.com

bnb coin nedir

Binance Borsası Nedir?

Binance bir kripto para borsasıdır. Kullanıcılar kullandıkları ülkenin para birimleri ile alım ve satım yapabilmektedirler. Güvenliği ve işlem hacmi açısından 2018 senesi sonra dünyanın en büyük kripto para piyasası olmuştur. Genel merkezi Malta’da bulunmaktadır ve 2017 senesinde kurulmuştur. CEO’su Changpeng Zhao’dur ve web sitesi binance.com

BNB Madenciliği Nasıl Yapılabilir?

Binance Borsası, Binance Pool adlı uygulaması ile müşterilerine BNB Coin madenciliğine imkan sağlamaktadır. Binance Pool ile her çözülen blok başına yüksek pay imkanı ile %2,5 komisyon ücreti almaktadır. Günlük ödeme imkanları ile birlikte birçok imkan sağlamaktadır. Binance Pool uygulaması ile bilgisayarınızın işlemcisi veya ekran kartı üzerinden kazım yapabilirsiniz.

binance pool

Binance ve Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler Borsası

Geçtiğimiz günlerde Avukat Jeremy Hogan Binance Coin ve birkaç kripto paranın SEC tarafından davaya verilebileceği konusunda uyarıda bulundu. Daha önceden yaşanan SEC ve Ripple davası sonucu sonra Ripple aleyhine sonuçlandı.

Binance ve Taraftar Tokenleri

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance borsası Chiliz ve diğer tokenleri desteklemeye devam ediyor.

Binance ve TL İlişkisi

Binance borsası üzerinden onlarca ülkenin para birimleri ile alışveriş imkanı sunmaktaydı. Sonra 2019 senesinde Türk yatırımcılarını sevindiren bir haber ile Türk Lirası desteği ve Binance TR kullanıma sunulmuştur. Bu olaydan sonra birçok yerli kripto borsası müşterileri Binance kullanımına başladılar.

BNB Geleceği Nedir?

BNB kripto para birimi Binance kripto borsasına dayılı desteği sürdürdüğü sürece Binance borsası aktif olduğu sürece BNB popüler kripto para birimleri arasında olacaktır.

Önemli Uyarı: Bu makale üzerinde bulunan açıklamalar kullanıcılara bilgi vermek amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyelerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği yatırım kurumlarından yapınız.

Kripto para birimleri hakkındaki makalelerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Ağustos 31, 2021

LiteCoin Nedir? LTC Nedir?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir